MIT NYÚJT A KLÉTUS INTEGRÁLT SZÁMVITELI RENDSZERE

A Klétus szoft integrált rendszerével komplex vállalatirányítás valósítható meg.

A rendszer gyors adatfeldolgozást tesz lehetővé. Az automatikus feldolgozásoknak köszönhetően akár naponta aktuális mérleg készíthető. A napi teljes adatfeldolgozás gyors döntési lehetőséget biztosít, lehetővé téve a vezetésnek a stratégiai döntések korrekt meghozatalát.

Használatával a mindenkori aktuális készlet precízen követhető. Segítséget nyújt a logisztikai munkát, a kontrolling munkát végzőknek. Korrekt módon számítható a pénzügyi likvidáció. A pénzügyi tervezés és elemzés, a költséggazdálkodás, integráció, a management reporting mind gyorsan és zökkenőmentesen megvalósítható.

Szigorúan ellenőrizhető bármelyik munkaterületén folyó munka, jól tervezhető a kiáramló és befolyó pénz mennyisége. Növekszik a költséggazdálkodás hatékonysága.

A mai világban fontos, olyan rendszerrel megvalósítani a számviteli munka menetét, amely rugalmasan tudja követni a változó igényeket. A meglévő rendszerek rugalmasan fejleszthetők, és alkalmasak arra, hogy adott felhasználói igénynek megfelelően módosíthatóak és bővíthetőek legyenek.

Az egyes rendszerek (modulok) önállóan is működőképesek, de tetszőleges csomagot összeállíthatunk össze. A modulok egymással közvetlen (on-line) kapcsolatot tartanak. A rendszerek alkalmasak más rendszerek adatainak fogadására.

A rendszerek úgy kerültek kialakításra, hogy minden adat egyszer kerül feldolgozásra.

Minden egyes modulra jellemző

  • Lokális gépen, hálózaton (többfelhasználós) üzemeltethető

  • Több céges verzió

  • Integráltan kapcsolódnak a többi modulhoz

  • Moduláris felépítésűek

  • Paraméterei révén rugalmasan alakíthatók a helyi igényeknek

  • Kis- közép- és nagyvállatoknak is javasolt

  • Átláthatóság, könnyű üzemeltetés

Cégünk igény szerint vállalja a jogszabály-változtatások követését, telefonos szaktanácsadást, rendszerfelügyeletet, rendszeres konzultációt, betanítást. Vállalunk egyedi modulok fejlesztését, a modulok egyéni igény szerinti átalakítását.

Komplett integrált rendszer bevezetése esetén a rendszert ráhangoljuk a vállalati folyamatokra.

 A felhasználásra kínált Klétus szoftverek rendszerenkénti ismertetője lásd a Termékek menüt.

Egy általunk megvalósított integrált rendszer modellje.

Integrált rendszer modell